Napsali na heurece

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychle a vstřícně

2020-11-21

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
jedendenobjednane druhy už byl balik doma

2020-11-14

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychlost, spolehlivost, srozumitelné stránky

2020-11-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
spolehlivost

2020-11-2

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
max. spokojenost. Rychlé dodání. Kvalitní produkt.☺

2020-10-28

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlost Cena

2020-10-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Skvělá komunikace a výborný sortiment zboží!

2020-10-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velmi rychlé doručení

2020-10-25

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
velice rychlé vyřízení objednávky a mají super ceny

2020-10-20

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velmi rychlé vyřízení mé objednávky.

2020-10-13

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Vyřízení objednávky bylo velmi rychlé.Zasilka mi přišla na druhý den a v dobrém stavu.Jsem spokojená a doporučuji.

2020-09-14

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Skvely zakaznicky servis

2020-09-15

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Přehledné a jednoznačné

2020-09-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlost, spolehlivost

2020-09-4

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Několikátá objednávka, vždy rychlé dodání. Vysoká kvalita výrobků...

2020-08-14

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
objednávala jsem již podruhé, stejně spokojena, musím jen chválit

2020-08-9

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Jsem opravdu spokojená.

2020-08-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlost dodání, spokojenost se zbožím.

2020-07-7

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Nakupuji v obchodě již několik let a mohu konstatovat, že jsem více než spokojen s přístupem, operativním řešením objednávek i rychlostí dodání.

2020-07-14

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Objednávka byla už i v loňském roce vždy vyřízena k naprosté spokojenosti. Doporučuji.

2020-06-20

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Kvalita, rychlost dodání.

2020-06-17

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Nakupuji opakovaně. Kvalitní výrobky, blesková rychlost vyřízení objednávky.

2020-06-6

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
přehledné rychlé vyřízení i dodání

2020-05-28

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhodné balení a cena

2020-05-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Naprosto spokojená.

2020-05-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Byl to vlastně můj první,zrčitě ne však poslední nákup..Dobrá komunikace,rychlost dodání,to je to se velice dobře hodnotí..

2020-05-10

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Uzasna komunikace a rychle vyrizeni.

2020-04-15

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlost Komukace Kvalita zboží

2020-04-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Perfektní

2020-03-26

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Dnes oceňuji rychlost, vstřícnost, slušnost ....a to splněno:-)

2020-03-22

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlé jednání,vyřízení i dodání.

2020-03-16

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velmi spolehliví , zboží bylo dodáno do 2.dne,M.Kub.d

2020-03-15

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velice brké vyřízení objednávky kvalitní křemeliny,doporučuji všem,perfektně funguje obchod i produkt

2020-03-13

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychlé jednání, dodávka proběhla bez komplikací, naprostá spokojenost

2020-03-11

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
maximální spokojenost

2020-02-20

Zásady zpracování osobních údajů

1. Osobní údaje a jejich zpracování


1.1 Osobní údaje a účel zpracování osobních údajů

(a) Firma VITATREND s.r.o. zpracovává následující kategorie osobních údajů, které potřebuje v souvislosti s dokončením objednávky:

  • jméno a příjmení
  • popřípadě název spolčenosti
  • doručovací adresa
  • popřípadě fakturační adresa
  • platební údaje
  • e-mailová adresa
  • telefon

Pokud máte navíc vytvořený zákaznický účet, může zároveň docházet ke zpracování dalších údajů, které při registraci dobrovolně poskytnete anebo uvedete v prostředí vašeho zákaznického účtu.

(b) Vaše e-mailová adresa slouží jako váš identifikátor (v případě založení zákaznického účtu představuje přihlašovací jméno zákazníka) a rovněž slouží pro veškerou komunikaci. Na vaši e-mailovou adresu vám přijde potvrzení objednávky a informace o zaslání, stejně jako vyrozumění, že vaše zásilka je připravena k vyzvednutí na vámi vybrané filiálce.

(c) Osobní údaje jsou v případě, že nakupujete bez registrace, tj. bez vytvoření zákaznického účtu, zpracovávány za účelem dokončení objednávky a jejího vyřízení (realizace objednávky). Pokud nám poskytnete osobní údaje v souvislosti s vytvořením vašeho zákaznického účtu, použijeme je zejména pro správu zákaznického účtu tak, jak je uvedeno v bodě 1.3 (a).

(d) Osobní údaje mohou být rovněž použity pro marketingové účely (blíže viz bod 1.4).

(e) Při návštěvě našich webových stránek dochází rovněž ke sběru dalších informací, které jsou zjišťovány pro statistické účely. Na základě těchto informací není možné, aniž by došlo ke spojení s dalšími informacemi, zjistit totožnost konkrétního uživatele.

(f) Vaše osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění smlouvy, nebo pokud jste s tím předem vyslovili souhlas. V rámci vyřízení vaší objednávky obdrží od nás námi vybrané subjekty, jako např. dopravci, logistické firmy, banky atd. potřebné údaje k vyřízení vaší objednávky. Takto získané údaje smí naši poskytovatelé služeb použít pouze ke splnění úkolů souvisejících s vyřízením vaší objednávky.

Aktuální seznam poskytovatelů dalších služeb, kteří pro daný účel mohou získat některé z vašich osobních údajů:

  • VITATREND s.r.o
  • Česká pošta
  • Slovenská pošta
  • Uloženka
  • Zásilkovna
  • Fio banka a.s.


1.2 Formulářové údaje

Na webových stránkách firmy VITATREND s.r.o. můžete využít v rámci své činnosti některé formuláře, pomocí nichž nám zašlete své údaje. Nejedná-li se o osobní údaje, budou údaje ve formulářových polích uloženy a statisticky vyhodnoceny. V případě, že se jedná o osobní údaje, budou tyto údaje pro statistické účely vyhodnocovány, jen pokud dojde k úspěšnému odeslání údajů z formuláře.


1.3 Uživatelský účet na www.vitatrend.cz a nákup bez registrace

(a) Pomocí registrace si můžete zřídit uživatelský účet, který je zabezpečen heslem (dále jen „uživatelský účet“). Založením uživatelského účtu získáváte přímý přístup ke svým údajům; můžete takto nahlížet jak do svých údajů o dokončených, tak nedokončených objednávkách. Prostřednictvím uživatelského účtu můžete rovněž spravovat své osobní údaje a zasílání Novinek.

(b) Pokud si nepřejete založit pro uskutečnění nákupu uživatelský účet, můžete v našem e-shopu rovněž nakoupit bez registrace, tj. jako host. V takovém případě dochází ke zpracování pouze těch osobních údajů, které jsou nezbytné v souvislosti s dokončením vaší objednávky.

(c) Založením svého uživatelského účtu berete na vědomí, že budeme zpracovávat vámi sdělené osobní údaje a informace uložené ve vašem uživatelském účtu. Pokud nám udělíte souhlas, budeme současně vyhodnocovat vaše uživatelské chování, abychom mohli zobrazovat obsah upravený přímo pro vás.

(d) V případě, že si nebudete přát služby uvedené v bodě 1.3 (c), můžete svůj uživatelský účet a osobní údaje v něm v sekci „Můj účet“ kdykoliv vymazat a objednat si jako host, tj. bez registrace na našich webových stránkách.


1.4 Novinky e-mailem (obchodní sdělení)

(a) Pokud jste v objednávkovém formuláři zaškrtli možnost „Novinky e-mailem“, budeme vám e-mailem zasílat Novinky.

(b) Jestliže si v budoucnu nebudete přát další Novinky, můžete se kdykoli z odběru odhlásit a to těmito způsoby:


  • můžete se z odběru odhlásit přímo v sekci „Můj účet“, v části "Osobní údaje" a to odškrtnutím políčka „Přihlásit se k odběru novinek“
  • můžete nás kontaktovat e-mailem: info@vitatrend.cz
  • zrušení odběru můžete rovněž provést prostřednictvím linku pro odhlášení, který naleznete v každém e-mailu s Novinkami.

(c) V případě, že se z odebírání Novinek odhlásíte, nebudeme nadále vaše elektronické kontakty pro tyto účely využívat.


1.5 Adresná reklama

(a) Naším cílem je neustále zkvalitňování našich služeb, tak abychom mohli pro naše zákazníky vytvořit takové webové stránky, které zajistí uživatelům jejich snadné ovládání, a které jim umožní zobrazení reklamy, která bude odpovídat přímo jejich zájmům. Proto, abychom mohli reklamu účelně přizpůsobit vašim zájmům (např. v rámci zasílání Novinek), využíváme vámi zaslané informace a rovněž automaticky generované informace. K těmto informacím patří například informace o proklicích, jaké produkty jste si na našich webových stránkách prohlíželi, informace o vašem počítači a internetové připojení, údaje získané z operačního systému a platformy, údaje o datu a času návštěvy naší webové stránky a rovněž jaké Novinky jste si otevřeli.

(b) S veškerými informacemi, které v souvislosti s adresnou reklamou o vás získáme, nakládáme zásadně v pseudonymizované podobě, abychom omezili rizika související se zpracováním vašich osobních údajů.

(c) V případě, že si nepřejete dostávat adresnou reklamu, můžete ji kdykoliv odmítnout. Pro odvolání souhlasu s naší adresnou reklamou se můžete obrátit přímo na naši zákaznickou linku uvedenou v zápatí těchto Zásad.

2. Zabezpečení osobních údajů a doba uchovávání


2.1 Zabezpečení osobních údajů

(a) Vaše osobní údaje se k nám přenášejí v zakódované podobě. Používáme kódovací systém SSL (secure socket layer). Zabezpečujeme naše webové stránky a ostatní systémy pomocí technických a organizačních opatření proti ztrátě a zničení vašich údajů, proti přístupu neoprávněných osob k vašim údajům, jejich pozměňování či rozšiřování.

(b) Přístup do vašeho zákaznického účtu je možný pouze po zadání vašeho osobního hesla. V této souvislosti bychom vás chtěli upozornit, že je nezbytné, abyste vaše přístupové údaje nesdělovali třetím osobám a po ukončení vaší činnosti v zákaznickém účtu vždy zavřeli okno svého webového prohlížeče, zejména tehdy, jestli používáte počítač společně s jinými uživateli. Společnost VITATREND s.r.o. nepřebírá odpovědnost za zneužití použitých hesel, ledaže by tuto situaci VITATREND s.r.o. přímo způsobila.


2.2 Doba uchovávání

(a) Osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností plynoucích ze smlouvy, tj. minimálně po dobu zajištění realizace vaší objednávky, a dále po dobu, po kterou je společnost VITATREND s.r.o. povinna jakožto správce uchovávat podle obecně závazných právních předpisů nebo na kterou jste nám ke zpracování udělili souhlas. V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.


2.3 Práva subjektů údajů

(a) Pokud zpracováváme vaše osobní údaje, můžete kdykoliv požadovat bezplatnou informaci o zpracovávání svých osobních údajů.

(b) V případě, že se domníváte, že zpracování osobních údajů provádíme v rozporu s ochranou vašich osobních údajů a zákonnými podmínkami ochrany osobních údajů, můžete požádat o vysvětlení, požadovat, abychom odstranili takto vzniklý stav, zejména můžete požadovat blokaci osobních údajů, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Máte taktéž právo kdykoliv se obrátit se svou žádostí na Úřad pro ochranu osobních údajů.

(c) Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou vaše osobní údaje vymazány; to se však netýká těch osobních údajů, které společnost VITATREND s.r.o. potřebuje ke splnění zákonných povinností (např. vyřízení již podané objednávky) či k ochraně svých oprávněných zájmů. K likvidaci osobních údajů dojde rovněž v případě, že osobní údaje nebudou zapotřebí pro účel sledovaný jejich uložením nebo jestliže bude uložení vašich údajů nepřípustné z jiných zákonem stanovených důvodů.


2.4 Kontaktujte nás

(a) V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásad nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím:

  • kontaktního formuláře, který naleznete na našich webových stránkách
  • e-mailové adresy info@vitatrend.cz
  • na adrese či telefonním čísle uvedené v zápatí těchto Zásad.

(b) To samé platí pro případ, že máte zájem o přístup k informacím, které jsme o vás prostřednictvím těchto webových stránek získali, nebo pokud si přejete tyto informace opravit, zablokovat či vymazat.

Kontakt:

VITATREND s.r.o.
Hvozdenská 264
763 11 Zlín

Telefonní číslo: +420 731 200 211